marți, 2 august 2016

LOCUINTA REZIDENTIALA Parter+1Etaj, judetul Bihor

Parcela studiata este una de colt, cu deschideri la doua drumuri, unul existent si unul nou propus. Terenul in cauza are o usoara inclinare dinspre sud-est spre nord vest, forma in plan a parcelei este una dreptunghiulara, cu o suprafata aproximativa de 800 mp.

Constructia propusa va fi ridicata pe o structura clasica din zidarie de caramida, cu fundatii continue din beton armat, samburi si centuri de beton armat, sarpanta din lemn si invelitoare din tigla ceramica.





 Din punct de vedere functional locuinta va fi structurata astfel: accesul la parter se va realiza printr-un hol generos cu legaturi directe spre garaj, un dormitor de serviciu si un al doi-lea hol cu rol de nod de circulatie pe orizontala si pe verticala, facand legatura intre cele doua nivele ale locuintei, pe verticala, iar pe orizontala intre zona de zi formata din bucatarie, living, locul de servit masa si grupul sanitar, spalatoria si centrala termica care beneficiaza si de un acces separat dinspre exterior. La etaj locuinta va beneficia de trei dormitoare, doua grupuri sanitare, o camera multifunctionala si un dressing ce va deservi dormitorul matrimonial. Fiecare camera beneficiaza de balcon sau terasa proprie.

 .  Suprafeţe:
                        S. teren = 775,00 mp
                        S. utilă totală = 240,03 mp
                        S. construită  = 159,49 mp
                        S. desfăşurată = 287,47 mp
                        POT: 20,60%
                        CUT: 0,37

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu